Nieuws

Eerste Best of TUI… The Challenge winnaar bekend

De allereerste winnaar van Best of TUI… The Challenge is bekend. Tien teams van vier reisagenten streden drie dagen lang voor deze felbegeerde titel. Uiteindelijk kwam team Sundance (Virinique Mulder, Nadia Rayane, Lisa van Oort en Debby Versteegt) na de opening van de nieuwe TIME TO SMILE Minoa als winnaar uit de bus.

Tijdens deze nieuw opgezette studiereis moesten teams door middel van verschillende opdrachten informatie verzamelen over de verschillende TUI concepten, om uiteindelijk het juiste concept te raden. Hierbij bezochten ze verschillende plaatsen op Kreta tijdens de fotochallenge, verkende ze Oud-Chersonissos om een fictieve kluis te kraken en werd er afgesloten met een spectaculair cameraopdracht in een van de hotels.

Voor zowel TUI als de reisagenten was het de eerste keer dat deze ‘studiereis 2.0’ werd georganiseerd. De reacties van de deelnemers zijn laaiend enthousiast, en ook TUI wil graag een vervolg geven aan deze studiereis. Lees meer over deze studiereis in de aankomende TravelPro en houd onze social media goed in de gaten om te zien hoe deze studiereis is verlopen.

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Lees Zuid-Afrika Webmagazine

Volgende bericht

(Video) Qantasbaas krijgt taart in gezicht

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.