BlogsNieuws

Eerste dag #RSC14 al weer ten einde

Vanochtend heel vroeg vertrokken ruim 40 HBO-studenten Toerisme en crew naar Bulgarije (Sunny Beach) voor het derde Reiswerk studentencongres (#RSC14). TravelPro is aanwezig en coach vijf enthousiaste studenten door de Reiswerkgame die vandaag van start is gegaan.

Voorafgaand aan deze opdracht kregen de studenten – in groepen van acht personen – tijdens de introductiedag op vrijdag 16 mei de eerste pre-opdracht uitgedeeld. Voor deze opdracht werden zij uitgedaagd om out-of-the-box te denken. En dat is gelukt! De creaties liepen behoorlijk uiteen. Vanwege het interne karakter en het feit dat de game nog een jaartje mee moet gaan, kan ik niet veel over de exacte opdrachten zeggen, maar dat ze behoorlijk pittig zijn mag toch wel duidelijk zijn. Precies passend aan de enorm in bewegingzijnde reisbranche. Door deze levensechte game voelt en proeft de student het werkende leven van een reisprofessional.

Tussen de opdrachten door wordt hun kennis ook bijgespijkerd met een aantal sprekers. Vandaag was het de beurt aan Frank Oostdam (voorzitter/directeur ANVR) en Marco van Leeuwen (NHTV Breda). Zij gaven beide hun visie over de steeds veranderende reismarkt/branche en consument. In TravelPro nummer 12 (verschijningsdatum 12 juni) wordt hier dieper op ingegaan.

Morgen is TravelPro er vanzelfsprekend weer bij. Dus houd onze site en FB in de gaten voor meer over het Reiswerk studentencongres 2014.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

NS Hispeed heet vanaf 15 juni NS International

Volgende bericht

Bedsonline lanceert WK-spel

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."