Nieuws

Eerste editie TravDay bijna vol, meld je snel aan

Deel dit artikel

Eindelijk is het zover: we mogen weer reizen én elkaar ontmoeten. Dat laatste doe je op de eerste editie van TravDay, een event van TRAVelMedia, gehouden op 27 september 2021, waar vertegenwoordigers van onder meer verkeersbureaus, touroperators, accommodaties, airlines, rentals, verzekeraars, airports en ICT klaarstaan om jou te voorzien van de laatste nieuwtjes over hun producten en diensten.

TravDay is hét event voor (zelfstandig) reisadviseurs, CEO’s van reisbureaus en touroperators, inkopers en productmanagers. Laat je informeren en inspireren. TravDay biedt de unieke mogelijkheid om te netwerken met zo veel branchegenoten op één dag en wordt afgesloten met een spetterend feest. Laat deze gelegenheid dan ook niet voorbijgaan!

We roepen het al een tijdje, maar de aanmeldingen stromen binnen en we zitten bijna vol. Meld je dan ook vandaag nog aan via https://travday.eventbrite.nl/

Wanneer: Maandag 27 september 2021 vanaf 12.00 uur
Locatie
: TravDay vindt plaats in Hotel Gooiland, uitstekend bereikbaar en centraal gelegen in Hilversum.
Netwerken: Kom weer live in contact met collega’s, leveranciers, vertegenwoordigers en andere branchegenoten.
Spetterend slotfeest: Deze dag vol informatie en netwerkmogelijkheden sluiten we af met een groot feest inclusief DJ tot 23.00 uur.

Laat weten dat je erbij bent via onze eventpagina op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updates!

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Oud-D-reizen medewerkers: “We kregen wel degelijk de opdracht om tickets om te zetten in pakketreizen“

Volgende bericht

Pieter Elbers (KLM): "De eerste tekenen van herstel zijn duidelijk zichtbaar"

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."