Nieuws

Eerste gasten Corendon en Stip Reizen op Curaçao

De eerste gasten van Corendon en Stip Reizen zijn gisteren garriveerd op Curaçao en werden feestelijk verwelkomd op Hato Airport.  Corendon en Stip Reizen hebben op Curaçao twee bussen voorzien van de bedrijfslogo’s. Gasten verblijven in het Sunscape Resort Spa & Casino, Livingstone Jan Thiel Resort, Hilton Curaçao Resort, Howard Johnson Plaza Hotel, Kunuku Aqua Resort en Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort. Atilay Uslu, oprichter Corendon Vliegvakanties, laat weten: “Het was tijd voor Curaçao. Uit onze eigen klantenkringen van Stip en Corendon, goed voor ongeveer 820.000 klanten, komt veel vraag naar de Nederlandse Antillen. Wij hopen dat er nu eindelijk gezonde concurrentie ontstaat op Curaçao, en dat we het toerisme naar een nòg hoger level kunnen tillen. Er wordt drie keer per week een KLM-vlucht ingezet door Corendon

Fred Verlinden, mede-eigenaar en Algemeen Directeur van Stip Reizen, laat weten: “Curaçao is een fantastische aanvulling op ons aanbod. De bestemming stond al lang op onze verlanglijst en is nu eindelijk toegevoegd. Dat is niet zonder slag of stoot gegaan gezien de marktsituatie op Curaçao, maar de start is fantastisch te noemen. Onze eerste vluchten zitten helemaal vol, vandaar dat wij ook vanaf 1 april van drie naar vijf rotaties per week gaan. Vooral binnen onze eigen database en via ons zustermerk BBI Reizen (die exclusief verkoopt via de groothandels van de Makro) zien we een grote belangstelling. Een teken dat wij met onze merken echt wat toevoegen aan de bestaande marktpartijen”.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Travelhome-winactie tijdens Vakantiebeurs

Volgende bericht

Else Riksen wint tickets Qatar Airways

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.