Nieuws

Eerste groep Travel Counsellors geslaagd voor Travel Academy

De eerste vijf Travel Counsellors hebben het Travel Academy programma van 32 weken succesvol doorlopen en zijn daarmee geslaagd voor hun interne opleiding. Ze zijn nu klaar om hun eigen onderneming als zelfstandig reisadviseur te runnen.

Fred van Eijk, Managing Director van Travel Counsellors Nederland en België, is zelf nauw betrokken bij de Travel Academy. Hij heeft persoonlijk deze eerste groep ondernemers begeleid en gecoacht. “Ik ben supertrots op deze groep. Gedreven ondernemers die met vertrouwen in de kracht van Travel Counsellors en in zichzelf het roer hebben omgegooid. Na 32 weken intensief trainen zijn ze volwaardig reisadviseurs en hun verkoopcijfers reeds veel belovend voor een succesvolle toekomst.”

De Travel Academy is speciaal ontworpen voor kandidaten zonder ervaring in de branche, maar met een passie voor reizen en een sterke drive om te ondernemen. In de afgelopen 32 weken hebben ze intensieve trainingsdagen op het hoofdkantoor in Den Haag gevolgd evenals vele online trainingsmodules. Marinka van Dijk (Travel Academy Travel Counsellors): “Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad tijdens de Travel Academy. De eerste twee weken waren vermoeiend maar geweldig leuk. Wat een inspiratie heb ik daar van gekregen! Daarna hadden we nog twee keer een aantal terugkomdagen waar ik me van tevoren heel erg op verheugde. Het was toch weer even een reünie met je studiegenoten. Ook de wekelijkse Skype calls waren erg waardevol. Als we vragen hadden (en die hadden we natuurlijk) werden we op onze wenken bediend met waardevolle informatie en handige tips. De e-learnings waren goed te doen en de eindopdracht was een hele leuke afsluiter. Ik raad iedereen deze opleiding aan! Het is niet alleen heel leerzaam, maar ook superleuk.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Video - Aruba lanceert 'The Aruba Battle' op 22 oktober

Volgende bericht

Marcel de Nooijer nieuwe CEO Transavia, Gelink kondigt vertrek aan

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."