Nieuws

Eerste KLM-vlucht naar het Poolse Wroclaw

Vandaag is de eerste KLM-vlucht naar de Poolse stad Wroclaw uitgevoerd. Het is de vierde bestemming van KLM in Polen. De vlucht wordt dagelijks met een Embraer 175 uitgevoerd. Wroclaw ligt in het westen van Polen, aan de rivier de Oder.

Het heeft ruim 600.000 inwoners en is daarmee de vierde stad van Polen. Wrocław is een levendige studentenstad, waar ook het bedrijfsleven floreert. Blikvanger is het prachtige marktplein, met pastelkleurige gebouwen, omringd door gezellige cafés en eethuisjes.

Watersaluut
De start van de nieuwe route werd gevierd met een watersaluut op de luchthaven van Wrocław. De Nederlandse ambassadeur in Polen, Ron van Dartel, en de CEO van Copernicus Airport Wrocław, Dariusz Kuś, woonden de feestelijke ceremonie bij. Voor de dagelijkse vlucht van Schiphol naar Wrocław zet KLM een Embraer 175 in. Dit toestel heeft 20 stoelen in de Europe Business Class, 8 Economy Comfort-stoelen en 60 stoelen in de Economy Class.

Schema
KL1271 vertrekt van Amsterdam-Schiphol om 11.50 uur en arriveert om 13.35 uur op Copernicus Airport Wrocław.
KL1272 vertrekt om 14.05 uit Wrocław en komt 15.55 uur aan op Schiphol.

KLM vliegt in Polen al naar Warschau, Krakau en Gdansk. Air France voert sinds afgelopen zomer vluchten uit vanaf Parijs Charles de Gaulle naar Wrocław.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Vuelandia realiseert rechtstreekse NDC-connectie met KLM

Volgende bericht

Kom ook naar de magische TravelPro Dinner Workshops!

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.