Nieuws

Eerste Naturistenbeurs ter wereld vandaag van start

Deel dit artikel

 
naturistenbeursDe komende drie dagen verwacht de organisatie ruim 10.000 bezoekers uit heel Europa te verwelkomen.
 
Zij treffen op de beurs ruim 150 stands en diverse lezingen, workshops en activiteiten die aansluiten bij de belevingswereld van de naturist en de naaktrecreant. Thema’s als vakantie, kamperen, duurzaamheid, wellness, kunst en spiritualiteit zijn allemaal vertegenwoordigd op de beurs.
 
De organisatie is zeer tevreden over de respons: ‘De kaartverkoop is vanaf het begin erg hard gegaan, en we krijgen al maanden enorm veel enthousiaste emails uit binnen- en buitenland’, aldus Saskia Holterman, projectmanager van het organiserende OGZ. ‘Het was echt een schot in de roos, vervolgt Holterman. Je merkt dat men hier al een tijd op zat te wachten en blij is dat het eindelijk zo ver is. Daarnaast zijn thema’s als duurzaamheid en respect voor de natuur nu erg actueel. En dat merk je aan de bezoekers.’
 
Naturisme Totaal vindt plaats op 11, 12 en 13 december 2009 in de Jaarbeurs Utrecht. Kaarten zijn te bestellen via www.naturismetotaal.nl.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Chrysopoulos nieuwe product manager Buro Scandinavia/Britain

Volgende bericht

SGR-directeur Piet Hein Debets per direct weg bij SGR

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.