Nieuws

Eerste TravelPro Dinner ABC-Workshop daverend succes

De eerste TravelPro Dinner ABC-Workshop in restaurant ‘De Atlas’ in Zwolle was een daverend succes.

Vertegenwoordigers van de verkeersbureaus van Aruba, Bonaire en Curaçao, Neckermann, hoteliers van de eilanden en reisagenten uit Zwolle en omstreken lieten zich niet tegenhouden door de hoosbuien. Voor het eerst in de serie workshops was er de mogelijkheid om te speeddaten, waar volop gebruik van werd gemaakt.

Win een ABC-reis
Aan het einde van de workshops wordt er een geheel verzorgde reis naar alle drie de eilanden verloot onder de reisagenten die aanwezig zijn geweest. Nieuwsgierig naar de eilanden? Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de Dinner Workshop op 21 september in De Zwaan te Valkenswaard (bij Eindhoven). Deelname is geheel gratis. Aanmelden kan via het inschrijfformulier onderaan dit bericht. Binnenkort vind je in TravelPro een sfeerverslag.

[contact-form 5 “Dinner Workshops”]

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. 16 september 2010 at 16:29

    Het was een aangenaam bezoek ABC diner in Zwolle. Goed verzorgd en duidelijke uitleg over de ABC eilanden. Hartelijk dank,
    Marianne Meeuwis
    cursiste IVOR opleiding.

Vorige bericht

MSC Cruises in zee met USP Marketing PR

Volgende bericht

Hedwiges Maduro gaat de strijd tegen borstkanker aan op Aruba

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.