Nieuws

Eerste vlucht Sunair naar de Kanaaleilanden

Afgelopen zaterdag 21 april startte het seizoen voor de Kanaaleilanden. Vanaf Rotterdam The Hague airport vertrok stipt op tijd de eerste charter van Sunair Vakanties naar Guernsey en Jersey. Sunair heeft dit seizoen een samenwerking met Blue Islands, de luchtvaartmaatschappij met als thuisbasis Jersey.

Het toestel, een ATR 72, biedt plaats aan 68 passagiers. Op de eerste vlucht vanuit Guernsey reisde Sunair’s sales Hindrika de Vries met een groep reisagenten mee terug. Zij hebben afgelopen week de eilanden zelf mogen ervaren tijdens een succesvolle studiereis.

Marc van Amsterdam: “Het Kanaaleilanden seizoen is uitstekend van start gegaan met goede bezettingspercentages. Uiteraard is er nog beschikbaarheid, maar er zijn ook diverse vertrekdata volgeboekt. Het is goed om te zien dat dit seizoen het aandeel boekingen via reisburo’s toeneemt. De bestemming komt blijkbaar steeds meer in het vizier bij de balie. En op 26 april gaat de bioscoop film The Guernsey Literary Society in premiere. Guernsey wordt hierin prachtig in beeld gebracht wat menigeen ook zal triggeren om de eilandengroep eens te bezoeken”.

Sunair vliegt wekelijks op zaterdagen van 21 april tot en met 15 september vanaf Rotterdam The Hague Aiport naar Guernsey en Jersey.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Otravo zoekt Customer Experience Travel Agents

Volgende bericht

Vivencia Travel zoekt Reisspecialist Spanje

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.