Nieuws

Efficiënter aankomstproces Jamaica door online formulier

Deel dit artikel

Jamaica biedt nu een online versie van het immigratie- en douaneaangifteformulier voor aankomende reizigers op de internationale luchthavens van het eiland.

Door het online formulier kunnen passagiers op een efficiëntere wijze door het aankomstproces (immigratie en douane) worden verwerkt. Dit zal zeker leiden tot kortere wacht- en verwerkingstijden bij zowel immigratie als douane. Het formulier staat online en passagiers, die hun reis naar Jamaica geboekt hebben, kunnen deze voorafgaand invullen. Dit in plaats van het invullen van de papieren versie bij aankomst op de luchthaven. Passagiers die het online formulier hebben ingevuld worden na aankomst doorgestuurd naar speciaal aangewezen functionarissen voor een snellere verwerking.

“Omdat het aantal aankomsten in Jamaica blijft stijgen, is het belangrijk dat wij een sneller proces op onze luchthavens aanbieden, zodat onze bezoekers minder tijd doorbrengen met wachten bij de immigratie en de douane en meer tijd genieten van de bestemming,” zei Donovan White (directeur Jamaica Tourist Board). “Wij zijn continu op zoek naar manieren om de ervaring van de bezoekers aan Jamaica te verbeteren wij hopen dat deze verbetering ook een groter aantal bezoeken bevordert.”

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

TUI versterkt klantenservice met kunstmatige intelligentie

Volgende bericht

3 op Reis: reizen in en rondom Nederland in dertiende seizoen

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.