Nieuws

Efteling leukste uitje van Nederland

Deel dit artikel

Attractiepark De Efteling is vanmorgen op het ANWB-hoofdkantoor in Den Haag uitgeroepen tot Leukste uitje van Nederland. De prijs werd uitgereikt door Guido van Woerkom, hoofddirecteur van de ANWB aan Bart de Boer, voorzitter van de directie van de Efteling. De titel heeft het pretpark te danken aan het meeste aantal stemmen op de website Landvananwb.nl. De verkiezing van het Leukste uitje van het Jaar is dit jaar voor het eerst in de geschiedenis van de ANWB georganiseerd. Het Land van ANWB is een verzamelpunt van leuke uitjes. De ANWB riep leden op hun favoriete uitje toe te voegen en zo mee te bouwen aan de website. Binnen een maand waren er maar liefst 10.000 uitjes aangemeld. De ANWB heeft haar leden vervolgens opgeroepen om hun stem uit te brengen. En uit de twaalf meest opgevoerde uitjes het leukste uitje te kiezen – landelijk maar ook per provincie. In totaal werden meer dan 60.000 stemmen uitgebracht. Vandaag maakte de ANWB de winnaars bekend.

Author


Deel dit artikel

1 Comment

  1. 9 juni 2011 at 15:16

    Goede keus. Ben er net geweest met het gezin. Super gave attracties, ontzettend vriendelijk personeel. Echt overal voel je, je gast en dat is wel eens anders in overige parken. Een alles klopt qua afwerking en onderhoud. Overnachten in het nieuwe “Bosrijk” is werkelijk een aanrader. Je kunt dan eerder in het park `s ochtends waardoor je de “files” bij de populaire attracties ontwijkt en alles wat je op het park aan souvenirs koopt wordt voor je naar de receptie gebracht. Kortom…dik verdiende prijs wat mij betreft. Kunnen we rots op zijn als Nederland. Aan veel dingen kan Mickey in Parijs een voorbeeld nemen..

Vorige bericht

We zijn er bijna!

Volgende bericht

Reisburo Actueel #1

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."