Nieuws

Eigen Departure Control System voor Corendon

Corendon Airlines lanceerde op 1 november haar eigen Departure Control System (DCS) op Schiphol. Het DCS  wordt gebruikt op de luchthavens bij het inchecken van passagiers, het verwerken van bagage, tijdens de instapcontrole bij de gate en om alle benodigde documentatie, zoals instapkaarten en passagierslijsten, te printen.

Het systeem is speciaal ontwikkeld voor Corendon Airlines en daarom dus ook meteen uniek te noemen. Het DCS is inmiddels geïmplementeerd op de luchthavens Antalya en Schiphol, op langere termijn zal Corendon dit systeem ook implementeren op de overige luchthavens.

De luchtvaartmaatschappij werkt met het nieuwe DCS sneller, geavanceerder en goedkoper. Tevens wordt het voor de passagiers mogelijk om voorafgaand aan de vlucht online maaltijden en taxfree goederen te kopen. Zo kan Corendon al haar passagiers nog meer keuze en vrijheid bieden, en op die manier een nog bredere doelgroep aanspreken.

© 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Twitter livestream ANVR Congres op reisburoactueel.nl

Volgende bericht

ArkeFly tevreden over sponsoring Amstel Curaçao Race

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."