Nieuws

Eindhoven Airport verwacht in augustus ruim 3000 vluchten

Deel dit artikel

Eindhoven Airport verwacht in de maand augustus in totaal ruim 3000 aankomende en vertrekkende vluchten. Dit aantal is over die maand wekelijks ongeveer gelijk verspreid.

Van vrijdag tot en met maandag worden iets meer vluchten uitgevoerd dan op de overige dagen in de week. In juli waren er op Eindhoven Airport in totaal ruim 2700 aankomende en vertrekkende vluchten. In juni en mei lag het totaal aantal vluchten (aankomend en vertrekkend) op respectievelijk bijna 1350 en circa 500. Eerder liet de luchthaven al weten een stijging te zien in het aantal vluchten door de vaccinaties.

Groen en geel
Reizen wordt voor steeds meer mensen weer mogelijk. Doordat het aantal vaccinaties in Nederland en Europa stijgt, dalen de besmettingscijfers. Hierdoor krijgt een groter aantal landen kleurcode groen of geel. Hieronder vallen ook meer bestemmingen in Zuid- en Oost-Europa die bereikbaar zijn via Eindhoven Airport. Inmiddels hebben alle Europese landen een groen of geel reisadvies gekregen.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Bulgarije: quarantaineplicht voor niet-gevaccineerde Nederlandse reizigers

Volgende bericht

Oud-D-reizen medewerkers: “We kregen wel degelijk de opdracht om tickets om te zetten in pakketreizen“

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.