Nieuws

EL AL verhoogt aantal vluchten naar Amsterdam

Deel dit artikel

De Israëlische luchtvaartmaatschappij EL AL vliegt komend zomerseizoen 2011 van maandag tot en met donderdag en op zondag nu twee maal per dag tussen Amsterdam en Tel Aviv. De wekelijkse ochtendvlucht op vrijdag zal ongewijzigd blijven. Bovendien wordt in de maanden juli en augustus een extra vlucht uitgevoerd op vrijdag met een Boeing 747-400 om aan de grote vraag naar stoelen te kunnen voldoen. De overige vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 737-800. 

Mark Wentzel, El Al General Manager The Netherlands in een reactie: ‘We zijn erg blij dat we met deze verhoging van het aantal vluchten tegemoet kunnen komen aan de groeiende vraag in het zomerseizoen. Naast het groeiende etnische verkeer, zien we ook een duidelijke toename in het aantal toeristen naar Israël. Vooral het aantal groepsaanvragen is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Het gunstige nieuwe vluchtschema zorgt er bovendien voor dat passagiers ook voor El Al kunnen kiezen voor doorvluchten naar Azië en Afrika’.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Erik Lagerweij benoemd tot directeur Lelystad Airport

Volgende bericht

BEST tours actie voor reisagenten: verdien een gratis cruise op de Nijl

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.