CoronavirusNieuws

Elbers (KLM): “Great being ‘on the road again’”

Deel dit artikel

“Ik ben in Boston voor de jaarvergadering van IATA. Eindelijk, na achttien maanden van voornamelijk digitale vergaderingen is het gewoon zo geweldig om ‘weer onderweg’ te zijn, opnieuw persoonlijk contact te maken met veel zakenpartners en vrienden”, zo laat Pieter Elbers (President & CEO KLM) weten vanuit de Verenigde Staten.

“We hebben geleerd dat technologie veel dingen kan vervangen, maar we hebben ook geleerd dat er één ding is dat technologie niet kan vervangen: samen zijn”, aldus Elbers. De topman verwijst daarbij ook naar een uitspraak van de eerste CEO van KLM, Albert Plesman, die in 1919 zei: “The ocean of the air, unites all people”. Elbers over de uitspraak van Plesman: “Nog steeds zo waar vandaag. Reizen draait om persoonlijke connecties. Dat is waar we goed in zijn en waar we allemaal voor staan bij KLM.”


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Studiereis Malta: Gemoedelijk Gozo

Volgende bericht

Consumentenbond: reisaanbieders informeren onvoldoende over financiële risico’s

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.