Nieuws

Electroland keert terug naar Disneyland Paris in 2020

Disneyland Paris heeft aangekondigd dat Electroland, volgend op het succes van de editie van dit jaar, terugkeert in het weekend van 4 juli 2020. Dit jaar was het thema van Electroland ‘Enter the Jungle’, geïnspireerd door The Lion King & Jungle Festival en nodigde gasten van 5 tot en met 7 juli uit om te genieten van DJ-sets van Steve Aoki, Alesso, Armin Van Buuren en vele anderen.

Het festival begon groots op de openingsavond met de terugkeer van Steve Aoki. De DJ en Grammy-genomineerde Amerikaanse producent vermaakte gasten op de allereerste Electroland in 2017, en nu was hij terug met een hypnotiserende nieuwe show. Hij sloeg de handen ineen met de Australische zussen NERVO, beroemd om hun samenwerking met Afrojack, Kylie Minogue, Ke$ha, Miley Cyrus en vele anderen. Ze werden vergezeld door de Nederlandse groep Showtek en de Belgische DJ The Magician.

Walt Disney Studios Park
Het feest begon de volgende dag weer met Alesso, een van ’s werelds meest invloedrijke dj’s, producers en all-round entertainer. Alesso is altijd veelgevraagd op ’s werelds grootste festivals en kreeg de plaats voor het Hollywood Tower Hotel. Ook Nicky Romero, een van de meest invloedrijke Nederlandse artiesten van zijn tijd, de Spaanse dj B Jones (vaak aan de draaitafel in Ibiza) en Britse dj Jax Jones gaven een onvergetelijke show in het Walt Disney Studios Park. De laatste avond in de jungle in Disneyland Paris werd gehost door de record-brekende, vijfvoudig beste dj in de wereld en Grammy-genomineerde Armin Van Buuren. Hij werd op de laatste avond van Electroland vergezeld door de Franse dj Feder, de Nederlander Fedde Le Grand en de deep house diva Nora En Pure.

Attracties
Electroland is meer dan alleen een electro festival, want gasten kunnen de hele avond genieten van toegang tot attracties zoals Crush’s Coaster, Ratatouille: The Adventure en The Twilight Zone Tower of Terror™. Na zonsondergang komt het iconische Hollywood Tower Hotel tot leven met een mix van electro, videoprojecties, lichtshows, grote schermen en special effects voor drie unieke avonden vol entertainment.

Electroland keert terug naar Disneyland Paris met de vierde editie in het weekend van 4 juli 2020.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Kroatië steeds meer in trek

Volgende bericht

Video - Passagiers flippen tijdens noodlanding Delta Air Lines

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.