Nieuws

Elf Travel Counsellors geslaagd voor Academy

Deel dit artikel

Deze maand hebben elf Travel Counsellors het Travel Academy programma succesvol doorlopen. Ze zijn daarmee geslaagd voor hun interne opleiding en daarmee klaar om hun eigen onderneming als zelfstandig reisadviseur te runnen.

Travel Academy Travel Counsellor Marjo Teeuwen-Smulders: “De Travel Academy was super leerzaam. Er komen vele facetten van dit mooie vak aan bod. Zo heb ik onder andere geleerd over de reisbranche en luchtvaart, maar ook mijn landenkennis opgefrist. Het ondernemerschap komt uiteraard ook aan de orde. Persoonlijk vond ik het stukje marketing erg interessant, ik heb nu aardig wat kennis over social media en tools als Canva. Ik kan niet wachten om mijn bedrijf verder uit te bouwen!”

De Travel Academy is speciaal ontworpen voor kandidaten zonder ervaring in de branche, maar met een passie voor reizen en een sterke drive om te ondernemen. Tijdens het intensieve programma van 32 weken volgen de deelnemers trainingsdagen op het hoofdkantoor in Den Haag evenals vele online trainingsmodules.

Fred van Eijk, Managing Director van Travel Counsellors Nederland: “In deze roerige tijd ben ik extra trots op Felicia, Josine, Hijke, Marjo, Annie, Markus, Peter, Madelon, Alice, Yannick en Jeroen. Ondanks de wisselende reisadviezen en verwachtingen hebben ze met een positieve instelling het Academy programma voltooid. Met de commerciële ervaring, het netwerk en de inmiddels opgedane kennis, weet ik zeker dat deze 11 toppers een succesvolle toekomst tegemoet gaan.”

Op de onderstaande foto staan: Peter Bessems, Madelon Pieters, Alice van der Werf, Yannick van Doorn en Jeroen Rijcken.

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

TAT’s Travel Podcast: Ver Friday, Heino, Televaag, het orakel uit Beek

Volgende bericht

Nieuw reisadvies voor Marokko

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."