MSC Cruises heeft per 1 maart Eliane van den Huijssen aangesteld als Sales Executive Nederland. Eliane is een bekende in de reiswereld, zij was voorheen onder andere werkzaam als product manager bij Peter Langhout Reizen en bij Thomas Cook. Bij MSC Cruises is zij verantwoordelijk voor het verstevigen van de commerciële contacten en kennisoverdracht met de focus op de retail en het genereren van new business.

“We zijn erg verheugd over het feit dat we Eliane van den Huijssen kunnen verwelkomen in de MSC familie. Met haar kennis van de markt en haar ervaring is zij een uitstekende aanwinst voor ons bedrijf en zal Eliane een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de realisatie van onze groeidoelstellingen voor de komende jaren”, zegt Daniële Felix, Salesmanager MSC Cruises Nederland.

Uitdaging
“MSC Cruises is ’s werelds snelst groeiende internationale cruisemaatschappij en zal jaarlijks, tot en met 2027, één of twee nieuwe schepen in de vaart nemen. Aan dit succes wil ik graag bijdragen”, aldus Van den Huijssen. “Er liggen veel kansen in de verkoop van cruises bij de retail, de uitdaging voor mij is de reisagent te overtuigen dat er een MSC Cruise is voor iedere klant”