Nieuws

Eliza was here breidt aanbod uit

Reisorganisatie Eliza was here voegt twee bestemmingen toe aan haar aanbod in 2014. Het aanbod wordt uigebreid met vijf accommodaties in Kroatië en zes op het Griekse schiereiland Pilion. Met een fors marktaandeel binnen de Nederlandse én Europese reissector op deze nieuwe, nog ongerepte bestemmingen, onderscheidt Eliza zich opnieuw van traditionele aanbieders.

Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf. Daarom verrast de reisorganisatie wederom door twee unieke bestemmingen aan haar aanbod toe te voegen. Eliza was here hoopt in 2014 tussen de 250 en 500 gasten te verwelkomen in Kroatië en 500 tot 750 passagiers op Pilion. Eliza’s aanbod op dit relatief onontgonnen schiereiland aan de oostkust van Griekenland is goed voor 30% van het marktaandeel binnen de Nederlandse reissector en 8% binnen de Europese markt. Pilion is door een combinatie van zee en bergen een perfecte bestemming voor actieve vakanties in een authentiek Griekse sfeer.

“Wij luisteren naar de behoeften van onze klant”, aldus senior marketeer Nicole Scheerens. “Zo hebben wij ontdekt dat wij in Kroatië, dat vanwege zijn indrukwekkende natuurschoon nu vooral bekend staat als populaire kampeerbestemming, een nieuwe doelgroep kunnen aanboren: de levensgenieter. Een doelgroep die net iets meer luxe zoekt maar wel in stijl van het land vakantie wil vieren en graag met de lokale cultuur in contact komt. Aan deze behoefte voldoen wij nu dus ook in Kroatië en Pillion”.

Bij andere aanbieders duurt het hoogseizoen maar kort, en daarom wil Eliza dit seizoen verlengen. Scheerens: “Ook tijdens het laagseizoen valt er in Kroatië van alles te beleven. De rust en ongereptheid van het land komen des te beter tot hun recht.” Eliza was here organiseert vliegvakanties naar Kroatië, maar biedt passagiers ook de mogelijkheid om met eigen vervoer te reizen. Istrië ligt namelijk dichterbij Nederland dan Toscane en is daardoor heel goed met de auto te bereizen.

Eliza was here is trots op haar nieuwste ontdekkingen in Pilion en Kroatië. Zoals altijd gaat het om vakantieadressen op bijzondere plekjes, waar kleinschaligheid en rust centraal staan. Door opnieuw te kiezen voor een uniek aanbod op onontdekte plekjes zet Eliza zichzelf wederom onderscheidend in de markt als reisorganisatie. De bestemmingen zijn per direct te boeken en worden in de komende periode verder uitgebreid.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

ANVR erkent Nederlandse Calamiteitenverzekering

Volgende bericht

Vueling staat gebruik elektronische apparatuur toe

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."