Nieuws

Emirates Airline maakt Seychellen toegankelijk

Vanaf 4 november aanstaande verhoogt Emirates Airline de frequentie van haar directe vluchten naar de Seychellen tot zeven keer per week. De uitbreiding is deels een consequentie van een toenemende vraag vanuit het Midden Oosten naar de eilandengroep, maar vooral is het een resultaat van een intensieve samenwerking tussen Emirates Airline en het Bureau van Toerisme van de Seychellen in Dubai. De grondslag hiervoor ligt in een recente overeenkomst tussen het Bureau van Toerisme van de Seychellen en Emirates Airline om de toeristische sector in de archipel verder te ontplooien. Voor de Europese reizigers betekent dit een grote vooruitgang in flexibiliteit in hun schema’s. De Seychellen zijn een belangrijke bestemming in de Franse, Italiaanse, Duitse en Engelse markten. Voor de Nederlandse markt wordt verwacht dat de verbetering van de bereikbaarheid van de archipel een positief effect zal hebben op het aantal bewegingen naar de Seychellen.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Bangkok na overstromingen weer goed bereisbaar

Volgende bericht

Sunny Cars introduceert vroegboekactie met zacht eitje

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."