TravelPro

Emirates en SpiceJet sluiten codeshare deal

Emirates heeft een codeshare en interline overeenkomst met SpiceJet getekend om reizigers van en naar India toegang te geven tot een groter en sterker routenetwerk. Dit is de eerste codeshare-overeenkomst getekend door SpiceJet.

Vanaf begin 2020 kunnen reizigers naar India profiteren van veel meer vluchtopties op de routes van beide luchtvaartmaatschappijen – Ahmedabad, Mumbai, Cochin en Delhi. Emirates reizigers kunnen gemakkelijk boeken en overstappen in Dubai op directe vluchten naar Amritsar, Calicut, Mangalore, Madurai, Jaipur en Pune – routes gevlogen door SpiceJet.

De codeshare overeenkomst betekent dat reizigers van over de hele wereld een ticket kunnen boeken met aantrekkelijke prijzen naar één van Emirates’ negen bestemmingen verspreid over India, om vervolgens over te stappen op één van de 172 binnenlandse vluchten die deel uitmaken van het netwerk van SpiceJet. SpiceJet’s binnenlandse netwerk omvat populaire bestemmingen waaronder Goa, Dehradun, Dharamshala, Jaisalmer, Jammu, Srinagar, Leh, Guwahatti, Pondicherry, Port Blair, Shirdi, Tirupati, Udaipur en Varanasi. De eerste fase van de interline overeenkomst gaat op 25 november van start voor vluchten vanaf 15 december 2019.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Exit mobile version