CoronavirusNieuws

Emirates hervat vluchten naar Amsterdam en 28 andere bestemmingen

Emirates hervat vanaf 15 juni passagiersvluchten naar 16 nieuwe bestemmingen waaronder Amsterdam met de Boeing 777-300ER.

Met de toegevoegde bestemmingen biedt Emirates passagiersvluchten naar 29 steden. Reizigers worden er wel aan herinnerd om in- en uitstapvereisten te controleren alvorens een reis te boeken, gezien de vele reisrestricties die momenteel gelden.

Uitbreiding van passagiersvluchten
Vluchten naar de volgende steden zijn beschikbaar gemaakt om te boeken: Bahrein, Manchester, Zürich, Wenen, Amsterdam, Kopenhagen, Dublin, New York JFK, Seoul, Kuala Lumpur, Singapore, Jakarta, Taipei, Hong Kong, Perth en Brisbane. Vanaf 8 juni zal Emirates ook starten met vluchten vanuit Karachi, Lahore en Islamabad voor reizigers uit Pakistan die verder willen reizen naar andere Emirates bestemmingen. Met de uitbreiding biedt Emirates passagiersvluchten naar 29 steden, inclusief de huidige vluchten naar Londen Heathrow, Frankfurt, Parijs, Milaan, Madrid, Chicago, Toronto, Sydney, Melbourne en Manilla (vanaf 11 juni). Reizigers kunnen via de hub in Dubai een vlucht boeken tussen bestemmingen in Europa of Amerika en Azië-Pacific. Reizigers dienen te voldoen aan de reis- en immigratievereisten van het land van bestemming. In nauwe samenwerking met de autoriteiten van de VAE blijft Emirates een afgemeten en geleidelijke aanpak volgen voor het hervatten van vluchten en het opnieuw opbouwen van verbindingen tussen Dubai en de wereld.

Gezondheid en veiligheid voorop
Emirates heeft een uitgebreide reeks maatregelen geïmplementeerd om de veiligheid van passagiers en werknemers op de grond en in de lucht te waarborgen. Zo biedt de luchtvaartmaatschappij onder andere gratis hygiënekits met maskers, handschoenen, handreinigingsmiddel en antibacteriële doekjes aan alle passagiers aan.

Meer  informatie over vluchten en de huidige services van Emirates vind je via deze link.

 

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

MSC annuleert cruises tot en 31/7 en lanceert programma zomer 2021

Volgende bericht

Financiële klap door coronacrisis: ANVR begroot fors verlies voor 2020

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."