Nieuws

Emirates’ inflight entertainment wederom beste ter wereld

Deel dit artikel

Emirates heeft voor de 14e keer op rij de Skytrax award weten te bemachtigen voor het beste inflight entertainment. Emirates’ inflight entertainment systeem ice werd in 2003 gelanceerd en is sindsdien toonaangevend in de industrie.

“Het is een eer onderscheiden te worden door Skytrax voor onze toewijding aan innovatie en service. We werken hard aan creativiteit en relevantie en zijn constant bezig met het lanceren van leuke, nieuwe content die onze multinationale en multiculturele passagiers aanspreekt. Het feit dat deze awards zijn gebaseerd op directe feedback van reizigers geeft ontzettend veel voldoening en we zijn blij dat alle inspanning die we stoppen in de ontwikkeling van de Emirates Experience wederom wordt erkent”, aldus Patrick Brannelly, Emirates’ Divisional Vice President, and Customer Experience (IFEC).

Naast het aanbod aan vermakelijke content, investeert Emirates in connectiviteit en live tv voor haar klanten. Hierdoor kunnen sportliefhebbers bijvoorbeeld via Sport 24 hun favoriete wedstrijden kijken en kunnen mensen die op de hoogte willen blijven van actueel nieuws tijdens hun vlucht live uitzendingen van BBC en CNN kijken. Daarnaast is op 99% van de Emirates vliegtuigen, waaronder alle A380’s, 777-300ER’s en 777-200LR’s, wifi aanwezig. Passagiers krijgen 20mb gratis wifi-data en daardoor maken maandelijks bijna 1 miljoen reizigers verbinding aan boord van een van de vele Emirates vliegtuigen.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Friendship Cruises organiseert scheepsbezoeken

Volgende bericht

Maandwinnaars Summer Cities actie bekendgemaakt

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.