Nieuws

Emirates opent nieuw kantoor op Schiphol

Gisteren vond de druk bezochte opening van het nieuwe kantoor van Emirates op Schiphol plaats. Emirates gaat haar passagiers naast dagelijkse directe vluchten tussen Amsterdam en Dubai, ook de mogelijkheid bieden tickets te kopen in de Emirates Airline store in het WTC op Schiphol. De ceremonie werd officieel verricht door de heer Salem Obaidalla Senior Vice President, Commerial Operations, Europe & Russian Federation Executive Vice en de heer Maarten de Groof President & CCO Schiphol Group. Aan de ingang van het kantoor in het World Trade Center te Schiphol werd een lint doorgeknipt.

Dubai is als bestemming sinds de dagelijkse rechtstreekse vluchten van Emirates gestegen van de veertiende naar de vierde plek op de lijst van intercontinentale bestemmingen. De maatschappij is tevreden met deze prestatie maar streeft naar de nummer één positie. Obaidalla: ‘Sinds de launch in mei vorig jaar, hebben duizenden passagiers tussen Amsterdam en Dubai gereisd met onze Boeing 777. We hopen dat dit gloednieuwe kantoor in Amsterdam meer passagiers zal stimuleren de wereld te ontdekken, zaken te doen of dierbaren te bezoeken’. Emirates heeft zich voorgenomen nog lang op Amsterdam te blijven vliegen. Volgende week wordt de veertiende verjaardag van Emirates Sky Cargo op Amsterdam Schiphol Airport gevierd.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

11 januari 2011: Dutch Tourism Expo (vakdag)

Volgende bericht

Bestrijding armoede door ecotoerisme effectief in Ghana

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."