Nieuws

Emirates startklaar voor de eerste landing in Amsterdam

Deel dit artikel

Met nog slechts zes weken te gaan tot de start van de passagiersvluchten, stond Amsterdam gisteren in de spotlights door Emirates Airline met een spraakmakende cocktailparty. Topfunctionarissen van de in Dubai gestationeerde luchtvaartmaatschappij gaven gisteren een persconferentie in Sofitel The Grand Amsterdam. Daar konden de Nederlandse media het laatste nieuws vernemen over deze nieuwe stap van Emirates en het belang van de nieuwe vliegroute Amsterdam-Dubai.
 
Op de persconferentie werd Emirates vertegenwoordigd door Richard Vaughan, Divisional Senior Vice President, Commercial Operations Worldwide, Salem Obaidalla, Senior Vice President, Commercial Operations, Europe & Russian Federation, en Jean-Luc Grillet, Manager France & Benelux. Sinds de oprichting van de luchtvaartmaatschappij slechts 25 jaar geleden, heeft Emirates zich ontwikkeld tot een sterke speler in de luchtvaartsector. Emirates heeft een vloot van 145 toestellen, waarvan acht A380 superjumbo’s, en vliegt op meer dan 100 bestemmingen op zes continenten. Amsterdam wordt de 23ste Europese bestemming van de luchtvaartmaatschappij. Lees volgende week meer in TravelPro.


Deel dit artikel
Vorige bericht

KLM krijgt gezicht met Facebook-campagne

Volgende bericht

Financieel onvermogen voor Jofat Travel

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.