Nieuws

Emirates: tweede dagelijkse vlucht Brussel – Dubai

Deel dit artikel

Emirates zal vanaf 29 oktober een tweede dagelijkse vlucht tussen Brussels Airport en Dubai International Airport inzetten. De vluchten naar Dubai kennen een stijgend succes, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar capaciteit gaat verhogen.

Emirates vliegt sinds 2014 dagelijks tussen Brussels Airport en Dubai International Airport. Vorig jaar vlogen ongeveer 200.000 passagiers van en naar Brussel met Emirates. De vluchten van de airline kennen een bezettingsgraad boven de 80%. Een derde van de passagiers heeft Dubai als eindbestemming, tweederde van de passagiers reist verder naar het Midden-Oosten, Azië, Oost- en Zuid- Afrika en Australië.

De airline zet een Boeing 777-300ER met meer dan 350 stoelen in op haar vluchten tussen Brussel en Dubai. Ook de tweede dagelijkse vlucht zal met dit toestel gevlogen worden. Het toestel biedt naast een aantrekkelijk aanbod voor passagiers ook een grote laadruimte om tot 30 ton vracht mee aan boord te nemen.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Corendon koopt Livingstone Jan Thiel Resort op Curaçao

Volgende bericht

Reisblogger start als eerste online reisbureau

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.