Nieuws

Emirates verhoogt aantal vluchten tussen Schiphol en Dubai

Deel dit artikel

Met ingang van het winterseizoen zal Emirates haar wekelijkse passagiersdienst van Dubai naar Amsterdam verhogen van veertien naar negentien vluchten.

Emirates zal een dagelijkse vlucht uitvoeren met een A380 en de andere vluchten zullen worden uitgevoerd met een B777. Emirates vloog het winterseizoen van 2021-2022 tien keer per week rechtstreeks van Amsterdam naar Dubai. Er werd destijds dagelijks gevlogen met een A380 en drie keer per week in de avond met een Boeing. 777.

“Dubai is hot & happening, het is the place to be. Volgens Hastman wordt de verblijfsduur in Dubai zelf steeds langer. Inmiddels is die vijf tot zes dagen. Ook een lang weekend Dubai is in trek. ´Als je op woensdagavond vanaf Schiphol vliegt, kun je zondagavond om acht uur weer terug in Nederland zijn. Dan heb je een mooi lang weekend”, zo liet Mathieu Hastman (sales executive Benelux van Emirates) eerder weten.


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Madagaskar: geen corona-inreisvoorwaarden meer

Volgende bericht

Sunny Cars zoekt reserveringsmedewerker

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.