Nieuws

Emirates viert mijlpaal met nieuwste Boeing 777-300ER

Emirates heeft met de levering van haar laatste Boeing 777-300ER een belangrijke mijlpaal gevierd. De A6-EQP is de 190ste Boeing 777 geleverd aan Emirates, ’s werelds grootste Boeing 777 exploitant en ook de enige luchtvaartmaatschappij ter wereld die alle zes de varianten van de Boeing 777 familie in haar vloot heeft.

Emirates wordt ook een van de eerste luchtvaartmaatschappijen ter wereld die de twee modellen van de nieuwe generatie, de Boeing 777-8 en 777-9, opneemt in haar vloot. Het was de 146ste levering van een Boeing 777-300ER toestel aan Emirates. In maart 2015 verwelkomde de luchtvaartmaatschappij haar eerste Boeing 777-300ER. Vandaag de dag vliegt het toestel naar meer dan 119 bestemmingen van Emirates’ wereldwijde netwerk. Per vijf Boeing 777-300ER’s die tot dusver zijn gemaakt, opereert Emirates er één. Daarbij is de gemiddelde leeftijd van een Boeing 777-300ER in een Emirates vloot maar 6,5 jaar.

Tim Clark (President van Emirates Airline) zegt: “De Boeing 777-300ER is een mijlpaal voor Emirates’ succesverhaal als ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij. De efficiëntie, het bereik en het laadvermogen van het toestel hebben het ons mogelijk gemaakt om passagiers uit zes continenten en Dubai te verbinden en hen een eersteklas vliegervaring aan te bieden. We werken al drie decennia met Boeing aan het 777 programma en we bereiden deze samenwerking uit met de levering van de 777-8 en 777-9 toestellen in 2020.”

Emirates zet de standaard voor passagierservaringen- en veiligheid door constant te investeren in haar onboard producten en diensten. De luchtvaartmaatschappij lanceerde recentelijk compleet vernieuwde cabines voor haar Boeing 777-300ER toestellen, waaronder de baanbrekende, compleet afgesloten First Class privésuites, de vernieuwde stoelen en het verbeterde entertainment systeem ice voor Business en Economy Class cabines. Emirates is ook een programma gestart om haar 10 Boeing 777-200LR toestellen te hervormen. De gerenoveerde toestellen krijgen onder andere bredere Business Class stoelen en een compleet vernieuwde Economy Class voor verbeterde comfort.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Avila Beach Hotel start weerbericht Curaçao

Volgende bericht

Relik & van Hooft betrekt nieuw pand in Breda

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.