Nieuws

En de winnaar van de Grand Prix Sunny Cars 2019 is…


De strijd is gestreden! Drie dagen lang hebben 32 deelnemers het Griekse eiland Kreta op zijn kop gezet. Paleochora werd vanochtend opgeschrikt door rennende reisagenten, er werden jokers gezocht in de grot van Agia Sofia en ook Elafonissi Beach was niet veilig.

Vier teams van acht reisagenten streden, door middel van verschillende spelopdrachten, om als eerste over de finish te komen. De teams stonden onder leiding van Tim Zegveld, Annemarie van Erp, Sandra Vestjens en Marion Verstraten. Er werden prachtige dorpen, streken en stranden bezocht, die vrijwel alleen toegankelijk zijn met een eigen auto. 

Uiteindelijk kon maar één team de eerste prijs pakken. Benieuwd naar de laatste dag en de winnaar? Bekijk hieronder de video!

En de winnaar van de Grand Prix Sunny Cars 2019 is…

Posted by TravelPro on Wednesday, 11 September 2019

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

SGR nagenoeg klaar met TravelBird

Volgende bericht

Noviteiten 2020 Disneyland Paris

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.