Nieuws

Entertainment op Schiphol

Ruim 16 miljoen passagiers reizen in juli, augustus en september via Amsterdam Airport Schiphol. Topdrukte wordt verwacht in het weekend van vrijdag 25 juli met op die dag circa 190.000 passagiers (aankomend, vertrekkend en overstappend).

Schiphol zet gedurende de drukste perioden in de zomermaanden extra personeel en entertainment in om reizigers welkom te heten, de weg te wijzen en vragen te beantwoorden.

Gastvrij Schiphol
Entertainers heten in de zomermaanden de vakantiegangers welkom op Schiphol met muziek, zang en straattheater. Op het programma staan onder meer een optreden van twee steltenlopers die een ‘Dutch tango’ dansen en een jongleur die wel heel bijzondere kunsten vertoont. Muzikale optredens worden verzorgd door het Trompetterkorps van de Koninklijke Marechaussee en het Douane Combo. Ook kunnen reizigers hun eerste vakantiekaart al gratis vanaf Schiphol naar huis sturen.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Travel Counsellors gekozen tot beste reisonderneming

Volgende bericht

Reisagenten aan de slag tijdens Disney Ratatouille kookworkshop

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."