Cruise ClassNieuws

Erik Schuffel Managing Director MSC Cruises

Erik Schuffel (43) wordt per 1 december de nieuwe Managing Director bij MSC Cruises in Nederland. Hij volgt hiermee Maurits Kruytzer op die na vijf jaar de cruiserederij verlaat. Schuffel (ex TUI en Club Med) werkt sinds vier maanden bij de Jong Intra Vakanties als Senior Product Manager Vlieg- en Autovakanties Europa, maar kiest nu voor een carrière in de cruisewereld. Hij stelt: ‘Met gemengde gevoelens neem ik afscheid van de Jong Intra, maar dit is een kans die ik niet voorbij kan laten gaan. Natuurlijk was de schok bij de Jong Intra groot toen ik het vertelde, maar daarna kwamen toch ook snel de felicitaties. Dat geeft wel aan in welke sfeer wij met elkaar omgaan. Tot december blijf ik mij nog volop inzetten voor de Jong Intra, want we zijn met leuke dingen bezig voor het komende seizoen. En wat MSC Cruises betreft: het is een prachtig product en een professioneel en enthousiast team waarmee ik straks ga werken’. Danielle Groot (MSC Cruises) is eveneens verheugd over de komst van Schuffel. ‘Ik ken Erik nog uit mijn tijd toen ik als Travel Counsellor werkzaam was en dat contact was toen al heel erg prettig. Ik heb alle vertrouwen in hem en ben heel blij met zijn aanstelling, maar ook met het feit dat we, nadat bekend was dat Maurits ons zou gaan verlaten, zo snel deze functie opnieuw hebben kunnen invullen’, aldus Groot.

© 2010 – 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. Ans Sleegers
    6 oktober 2010 at 17:59

    Hoi Erik, Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging. Succes

Vorige bericht

Amsterdam Airport Schiphol gekozen tot beste internationale luchthaven

Volgende bericht

Stelling van de week #33

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.