Nieuws

Espressobar voor de Jong Intra

Espressobar voor de Jong IntraNS Hispeed heeft de Jong Intra Vakanties op zeer originele wijze gefeliciteerd met het
40-jarig jubileum van de touroperator. Op 4 augustus jl. bestond de Jong Intra Vakanties exact 40 jaar. Al eerder brachten Brigit Steer en Annemarie Ariesen van NS Hispeed een bezoek aan Ridderkerk om daar het cadeau te overhandigen. Een hele dag verzorging op kantoor van een heuse Barista, voor alle medewerkers!

Afgelopen vrijdag was het zover, de kantine van de Jong Intra werd voorzien van een echte Espressobar, waar alle medewerkers terecht konden voor een vers gezette Espresso, Cappuccino of Latte Macchiato. Commercieel directeur Coby van Dongen en Stephan Kroos (productmanager steden en treinvakanties) genoten van een heerlijke espresso (zie foto) en bedanken NS-Hispeed namens alle medewerkers voor dit zeer originele cadeau.

© 2014 – 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Weeze groeit 12,7% in 2013

Volgende bericht

Visum Turkije vanaf 10 april alleen online

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.