Nieuws

Esther van Ruiten stopt bij het Cyprus Verkeersbureau

Esther van Ruiten is per 1 januari 2011 niet langer werkzaam bij het Cyprus Verkeersbureau. Van Ruiten: ‘Ik heb de afgelopen vijf jaar met heel veel plezier voor het Cyprus Verkeersbureau gewerkt en ik heb dit prachtige, zonnige eiland met zijn vriendelijke bevolking in mijn hart gesloten. Professioneel gezien wordt het echter tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb dan ook besloten om eerst een aantal weken vrijwilligerswerk te gaan doen in Guatemala. Vanaf april 2011 ga ik in Nederland weer op zoek naar een nieuwe uitdaging in PR & Marketing’. De laatste werkdag van Van Ruiten is vrijdag 10 december aanstaande.

Kristi Francken, PR & Marketing Cyprus Verkeersbureau, liet begin november weten na 2,5 jaar te hebben gewerkt voor het Cyprus Verkeersbureau ook op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Zij stopt volgende week, 1 december. Francken begeleidde twee weken geleden samen met Inge Lankes nog de zeer goed verlopen Expeditie Cyprus 2010.

Op de foto Esther van Ruiten met Philip Philippou (General Manager Cyprus Airways Nederland) en Cleanthis Evripidou (directeur van het Cyprus Verkeersbureau in Nederland).

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. 24 november 2010 at 10:51

    Heel veel succes in de toekomst Esther & Kristi, het was altijd leuk samenwerken met jullie :-)!

Vorige bericht

Stelling van de week #36

Volgende bericht

Desirée Mafait van start met uniekehuwelijksreis.nl

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.