Etihad Airways breidt de komende zomer haar capaciteit op de route Amsterdam – Abu Dhabi uit door een Boeing type B777 in te zetten in de periode 1 juli tot 30 september 2018.

Met de extra capaciteit wil Etihad beantwoorden aan de toenemende vraag. Abu Dhabi wint duidelijk aan belang als een volwaardige eindbestemming voor vakantie- en zakenreizigers, en bovendien is het een populaire tussenstop voor vluchten naar Azië, Australië, Afrika en het Midden-Oosten. De vraag naar Abu Dhabi neem onder meer toe na de opening van het Louvre museum in november vorig jaar. Reizigers die de reis in Abu Dhabi onderbreken op heen- of terugreis kunnen via Etihad.com/stopovers gebruikmaken van een gratis tweede hotel overnachting.

De Boeing 777-300 is uitgerust met ‘business class’ en ‘economy class’ stoelen. Wie ‘business class’ boekt, krijgt een comfortabele stoel die tot een volledig plat bed kan worden uitgeklapt met gegarandeerd toegang tot het gangpad. Aan boord kan men kiezen uit een à la carte-menu en dineert wanneer men dat wil. In ‘economy class’ geniet de passagier onder het genot van een hapje en drankje van honderden uren entertainment naar keuze! Met alle aansluitpunten binnen handbereik en mobiele of wifi-connectiviteit houdt de reiziger contact met vrienden en familie. De Flying Nanny staat klaar om leuke activiteiten met de kinderen te doen en ouders te ondersteunen.