Nieuws

Eugenie Engelbracht bij D-reizen aan de slag als communicatiespecialist

Eugenie Engelbracht bij D-reizen aan de slag als communicatiespecialistBij D-reizen is afgelopen maandag, 10 oktober 2011. Eugenie Engelbracht (45) in dienst getreden als medewerker PR/Interne communicatie. Engelbracht wordt in deze nieuwe functie verantwoordelijk voor de PR, het verder uitbouwen van de relatie met de pers en de interne communicatie bij D-reizen.

Eugenie Engelbracht, die drie dagen per week in Hoofddorp werkt, is geen onbekende in de reisbranche en heeft haar sporen op het gebied van communicatie ruimschoots verdiend. De afgelopen twintig jaar was zij hoofdredacteur van het reisvakblad TravelPro, waar zij leiding gaf aan het redactieteam en verantwoordelijk was voor alle redactionele content, zowel online als in print. Engelbracht omschrijft haar job bij D-reizen als ‘een mooie uitdaging’. ‘‘Ik zie het als een unieke kans om in deze nieuwe functie samen met mijn collega’s het merk D-reizen nóg meer lading te geven en onze organisatie op een frequente basis en verrassende manier op de kaart te zetten. In mijn tijd bij TravelPro heb ik D-reizen vooral leren kennen als een zeer dynamisch bedrijf, waar genoeg gebeurt. Zo loopt er op dit moment bij ons tot half november de actie ‘Waanzinnige Ontsnappings Weken’. Hierbij bieden wij de klant -in een exclusieve samenwerking met Neckermann, Oad en Vrij Uit- een geselecteerd aanbod aan zonvakanties, stedentrips en vakanties in de BeNeLux. Uiteraard hanteren we hierbij supervoordelige prijzen. Nieuwe acties en plannen zijn inmiddels in de maak en worden binnenkort gecommuniceerd’’, aldus Engelbracht. Steven van Nieuwenhuijzen, directeur D-reizen, blijft overigens verantwoordelijk voor de externe communicatie van het reisconcern.

Volop in ontwikkeling
Steven van Nieuwenhuijzen is verheugd met de komst van Engelbracht. ‘‘Wij willen als D- reizen op het vlak van PR en interne communicatie de komende jaren de nodige stappen maken. Als bedrijf zijn wij volop in ontwikkeling en liggen er genoeg kansen om invulling aan die communicatieplannen te geven. Ik ben zeer blij dat Eugenie, met haar ruime ervaring, ons hierbij komt ondersteunen’’, aldus Van Nieuwenhuijzen.

© 2010 – 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

4 Reacties

 1. ans
  19 oktober 2011 at 14:50

  Hey Eugenie, Veel succes met je nieuwe job.

 2. 16 oktober 2011 at 17:00

  Hey Eus,
  Van harte gefeliciteerd en heel veel succes gewenst! Hoop je gauw weer een keer te zien! Je rally maatje!

 3. 14 oktober 2011 at 12:14

  Hee Eus, nogmaals feli! D-Reizen heeft er een topper bij!

 4. 13 oktober 2011 at 17:21

  Hey Eugenie, nogmaals heel veel succes in Hoofddorp!

Vorige bericht

HI beëindigt contract met Disneyland Paris

Volgende bericht

Winnen bij Cycletours fietsactie

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.