CoronavirusNieuws

EURAM annuleert alle reizen met vertrekdatum t/m 30 april 2020

“We begrijpen de grote onzekerheid die is ontstaan met betrekking tot geboekte vakanties. Om onze partners zo goed mogelijk van dienst te zijn komt EURAM met een nieuw beleid voor vakanties geboekt tot en met 30 april 2020”, laat EURAM weten.

EURAM zal voor deze geannuleerde reizen een corona-tegoedbon uitgeven die overeenstemt met 100% van de geboekte diensten in het betreffende dossier. Deze tegoedbon vertegenwoordigt de waarde van het bedrag wat is ontvangen door EURAM. Deze kan door de reisprofessional tot en met 31 december 2021 worden ingewisseld. Belangrijk: de Belgische regering heeft bij ministerieel besluit deze maatregel goedgekeurd en wordt derhalve gedekt door het Belgische Garantiefonds Reizen (GFG). EURAM is lid van het GFG en is daarmee verzekerd tegen financieel onvermogen (incl. de Nederlandse consument)

Mocht de klant direct een nieuwe boeking willen maken dan dient de reisprofessional steeds het dossiernummer van de nieuwe boeking te vermelden in het oorspronkelijke dossier. Bij omboeken geldt dat een eventuele min- of meerprijs van toepassing kan zijn.

Vóór 27 april geeft EURAM op nieuw een update.

Games, controllers en headsets bestellen bij de gameshop met het grootste assortiment van Nederland: www.nedgame.nl

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Schiphol terminal wordt per april geheel rookvrij

Volgende bericht

Ministerie van Economische Zaken roept op om voucher te accepteren

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."