Nieuws

EURAM breidt aanbod uit met Jamaica

Deel dit artikel

EURAM heeft haar nieuwste bestemming, Jamaica, gelanceerd. Met een aanbod van meer dan 170 accommodaties, waaronder beach cottages, hostels, B&B’s en boutique hotels is er keuze genoeg om een fantastische roadtrip door Jamaica samen te stellen.

“Voeg daar activiteiten aan toe, zoals raften op de Martha Brae River, ziplinen en catamaran cruises, en er staat een gave reis. Uiteraard helpen we reisprofessionals graag op weg met een voorbeeldroute langs de prachtige en diverse Jamaicaanse natuur met bergen, eindeloze stranden, grotten, bossen en kust”, zegt Danielle Goedkoop (Business Development  Manager).

Een offerte voor Jamaica maak je helemaal zelf op www.euram.eu. Danielle: “Maak gebruik van de digitale offerte en presenteer de klant op een moderne en interactieve manier hoe zijn droomreis er uit gaat zien. Na boeking ontvangt de klant een prachtig roadbook voor op zijn telefoon, tablet en computer met daarin een handig dag-tot-dag programma inclusief een koppeling naar GPS, uitgebreide beschrijvingen en foto’s van de verschillende stops, accommodaties en activiteiten in de route en vanaf twee weken voor vertrek de weersvoorspelling. Jamaica, welcome to the home of all right.”

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Waardeloze ZRA's

Volgende bericht

De Jong Intra Vakanties lanceert Coby's Kooktips

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."