Nieuws

EURAM: “Focus op uitbreiding aanbod Portugal, Spanje en Italië”

EURAM heeft vanochtend de eerste webinar van het nieuwe jaar georganiseerd. Samen met gastsprekers Vera van Rossum (TAP Air Portugal) en João Rodeia (Visit Portugal) namen Vincent Hekkert en Danielle Goedkoop van EURAM de kijkers een uur lang virtueel mee naar alle regio’s van Portugal en de producten van TAP Air Portugal en EURAM.

Uiteraard werd er stilgestaan bij de huidige situatie in zowel Nederland als op de bestemming en werd er gesproken over de nieuwe, flexibele voorwaarden die nodig zijn om klanten gerust te stellen en tot boeken te bewegen. Vincent Hekkert: “Met deze webinar wilden wij de Nederlandse en Belgische reisprofessionals wat positieve vibes overbrengen, even terug naar hoe het ook alweer was, maar vooral ook positief naar de toekomst kijken; dat was de boodschap van onze presentaties. De vele inschrijvingen wijzen er op dat er grote interesse is voor Portugal. Het land biedt enorm veel mogelijkheden voor een veelzijdige vakantie, straks als het weer kan. Bij EURAM spelen we daar op in door de focus te leggen op uitbreiding van ons aanbod in Portugal, met de nadruk op kleinschalige accommodaties. Dat geldt uiteraard ook voor ons aanbod in Spanje en Italië”.

Succes
Met meer dan 240 deelnemers kan deze webinar zonder meer een groot succes worden genoemd. De webinar is terug te kijken via de YouTube pagina EURAMTV.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

KLM blijft inzetten op duurzame vliegtuigbrandstof

Volgende bericht

Zee bij Tenerife wordt Whale Heritage Site

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.