Nieuws

EurAm heeft niets te klagen

Eind februari sloot EurAm 10% hoger af dan dezelfde maand in het recordjaar 2008. Nog elke dag sluiten zich er nieuwe reisagenten aan. Frankrijk piekt, Nederland verstevigt zijn positie als tweede markt en de Belgische markt is consistent.

In 2011 werden er twee nieuwe leveranciers op Hybrid Pricing™ aangesloten en dat brengt het totaal op acht waardoor er meer beschikbaarheid, scherpere prijzen en meer flexibiliteit mogelijk is. Tevens is EurAm bezig met een ander project waar in de loop van april meer nieuws over volgt. De gemiddelde dossierwaarde neemt hierdoor toe tot boven de € 1.700. Door als reisagent vanuit één dossier te werken betekent dat voor hem een verhoogde efficiënte, beter overzicht en tijdsbesparing. Verder is EurAm zeer actief op het gebied van Social Media en is het team versterkt met twee personen.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Zoektocht naar slogan voor Tunesië

Volgende bericht

Extra directeur voor Turks Verkeersbureau

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."