Nieuws

EURAM komt met On Spot-support

Deel dit artikel

Vertrouwen en de reiziger ontzorgen. Deze zaken worden steeds belangrijker om het verschil te maken als reisprofessional. EURAM tekende een samenwerkingsovereenkomst met een bedrijf in Noord-Amerika die deze support aanbiedt. Op deze manier wordt support gegeven door mensen die ter plaatse zijn met uitstekende contacten met EURAM’s dienstverleners én op de hoogte zijn van situaties ter plekke (weersomstandigheden, bosbranden et cetra.). De support geldt voor reizen in USA, Canada en de Bahama’s met betrekking tot producten uitsluitend geboekt via EURAM.

 Met de On Spot-support kunnen reizigers bij problemen ter plaatse contact opnemen met On Spot voor support voor onder meer de volgende zaken:

  • Issues met vouchers, betalingen, check-in, etc. voor reserveringen van hotels, auto’s en/of aanvullende producten
  • Onverwachte dwingende wijzigingen van een reisschema
  • Problemen met vluchten die invloed kunnen hebben op de gemaakte reserveringen

Hoe werkt het?
Het telefoonnummer van de On Spot-support wordt vermeld bij de reisdocumenten. Reizigers kunnen dit tollfree nummer in de USA of Canada bellen en krijgen (Engelstalige) support. Het bedrijf On Spot heeft toegang tot boekingsgegevens van dossiers in EURAM’s website en kan zo precies zien wat en bij welke dienstverlener geboekt is. In de overeenkomst met On Spot heeft EURAM uiteraard ook streng rekening gehouden met de privacy wetgeving. De support is elke dag van toepassing tot 22.00 uur ‘Los Angeles’-time (PT) met uitzondering van Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Voor wie is de On Spot-support?
De On Spot-support is bedoeld voor reizigers en is van toepassing op de producten geboekt bij EURAM. Let op: producten die niet bij EURAM werden geboekt worden niet ondersteund. De support is van toepassing voor alle boekingen met vertrek vanaf 1 april 2019.

Wat kost On Spot-support?
De On Spot-support wordt gratis door EURAM aangeboden.

Vervalt de huidige EURAM emergencies -support?
Nee, deze support is ook nog steeds van toepassing maar alleen voor reisprofessionals. EURAM is na kantooruren en in het weekend tot 22:00 uur bereikbaar voor noodgevallen via e-mailadres emergencies@euram.eu. De telefoonnummers van EURAM’s dienstverleners blijven ook op de vouchers verschijnen. Wij raden Nederlandse reizigers echter altijd aan om voor USA, Canada en Bahama’s gebruik te maken van de On Spot-support.

 

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Foto's & video - Goede tweede editie AVIAREPS Around the World Event

Volgende bericht

Minder vertragingen door zachte winter

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."