Nieuws

Euro-Express Treincharter op Winteropening SnowWorld

Deel dit artikel

Op 2 en 3 oktober zal in SnowWorld in Zoetermeer traditioneel de Winteropening worden gehouden. Diverse wintersport gerelateerde bedrijven zijn aanwezig met leuke acties, spetterende demo’s op de piste, testen van de nieuwste ski- en snowboardmaterialen, live entertainment, leuke acties, een tweedehands wintersportbeurs, een knallende après-ski party en nog veel meer. Ook Euro-Express Treincharter (EETC) zal aanwezig zijn met informatie over de wintertreinen en met een leuke boekingsactie.

Dit seizoen is het voor het eerst ook mogelijk om een korte ski-vakantie met de wintertreinen te reserveren. De Alpen Expres Short Break rijdt gedurende het seizoen op een aantal vastgestelde data op woensdagavond naar Oostenrijk en keert op zondagmorgen weer terug op station Utrecht. Dit betekent drie volle dagen skiën. Tijdens de Winteropening in Zoetermeer zijn medewerkers van EETC aanwezig om reisvragen te beantwoorden en informatie te verstrekken. Wie tijdens de twee beursdagen op de EETC-stand een reis per Alpen Expres of De Ski-Trein reserveert, kan rekenen op een beurskorting. Wie namelijk een reservering maakt tijdens de Winteropening in Zoetermeer, of een optie plaatst, ontvangt € 10 korting per persoon op de reguliere tarieven (niet in combinatie met andere aanbiedingen of voordeelklasse).


Deel dit artikel
Vorige bericht

Weekendjeweg draait wederom door tijdens de Drie Dwaze Dagen

Volgende bericht

Star Alliance Mega Educational 2010 naar Athene

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.