Nieuws

Eurocamp lanceert nieuw magazine: Vakantie Inspiratie

Eurocamp introduceert ‘Vakantie Inspiratie’, een magazine boordevol ideeën voor de vakantie. De glossy bevat 48 pagina’s met onder meer uitgebreide streek- en stedeninformatie. ‘Zo is gemakkelijk te bepalen of een vakantiegebied aansluit bij de wensen van het gezin’, aldus brandmanager Liesbeth de Groot. Naast uitgebreide streekinformatie bevat het magazine ook, culinaire rubrieken, persoonlijke verhalen van Eurocamp medewerkers en leuke tips. Kortom: een magazine dat niet alleen voorziet in informatie, maar vooral ook leuk leesmateriaal is. Vakantie Inspiratie verschijnt drie keer per jaar en is kosteloos op te vragen via de website van Eurocamp: www.eurocamp.nl. Vaste klanten ontvangen Vakantie Inspiratie per post.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Met Neckermann voor een prikkie naar Egypte met Sinterklaas

Volgende bericht

E-vouchers: goed idee

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.