AdvertorialBlogsRedactie

Europa komt eraan!

Deel dit artikel

Al maanden is het vooral USA en Canada wat de klok slaat als het om offerte-aanvragen en boekingen gaat. Veel reisprofessionals merken de enorme vraag naar deze bestemmingen. Bij EURAM zien we de meest bijzondere reizen voorbijkomen: van de Route 66 cross country door The States, muziekfans die het diepe zuiden gaan ontdekken, avontuurlijke rondreizen door de Yukon tot gezinnen die graag willen overnachten in een tipi in Ontario. Uiteraard worden er ook veel ‘bekende’ routes geboekt. Zo zijn het westen van de USA en Canada onverminderd populair en ook Florida blijft een geliefde rondreisbestemming voor Nederlanders. Maar zo zoetjes aan zien we ook de offertes en boekingen naar onze Europese bestemmingen worden gemaakt. Dat komt altijd wat later op gang in vergelijking met Noord-Amerika. Ook hier geldt: wil je bijzondere accommodaties boeken? Wacht dan niet te lang. Een advies wat de reisprofessional ongetwijfeld geeft aan zijn of haar klanten. Want bij een fly-drive door Andalusië of door de Rioja streek in het noorden van Spanje horen een paar nachten in een mooie Parador! EURAM werkt nauw samen met de Paradores-hotelgroep en je vindt dan ook het gehele aanbod terug op onze website. Denkt jouw klant aan een rondreis door Portugal voeg dan zeker enkele eco-hotels toe. Deze vind je voornamelijk in de Alentejo en het midden van het land. En vraagt jouw klant om een offerte door één van de mooie Italiaanse provincies, denk er dan aan om een paar nachten in een mooie agriturismo toe te voegen. Niets heerlijker dan genieten van het Italiaanse landschap vanaf het eigen terras bij een prachtig restaureerde boerderij, uitkijkend over de wijngaarden van Montepulciano.

Reisprofessionals die met EURAM werken, zijn ongetwijfeld bekend met onze Populaire Journeys. Mag ik jullie een voorstel doen? Bekijk eens één van deze routes, laten we zeggen: Het beste van Algarve en Alentejo. Start een dossier met deze Populaire Journey. Voeg bij alle stops accommodaties en activiteiten toe en maak een offerte met Planisto. De mail die je vervolgens ontvangt open je op je telefoon en zodra je aangemeld bent kun je de webpagina vastpinnen aan je telefoonscherm. Et voilà, je hebt nu zelf een app gecreëerd op jouw telefoon! Als je, net als ik, altijd jouw telefoon bij je hebt kun jij vanaf nu aan al je bestaande en toekomstige klanten die mooie rondreis door Portugal laten zien. Bovendien kun je ze vertellen dat als ze een boeking maken, ze op dezelfde manier een heel compleet, gratis roadbook ontvangen die hen begeleidt op hun rondreis. Een roadbook met uitgebreide plaatsbeschrijvingen, suggesties voor activiteiten, een live flight tracker, de weersvoorspelling en GPS. Ook offline te gebruiken! En zo gebruik je de digitale offerte als een heel handige verkooptool. Ben je nog niet bekend met het creëren van digitale offertes en roadbooks? Kijk dan eens op ons YouTube kanaal EURAMTV waar je webinars vindt over dit onderwerp en nog veel meer.

Danielle Goedkoop
Business Development Manager

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Sunny Cars: voucher via Apple Wallet

Volgende bericht

Lees TravelPro 8 van 22 februari 2019 online

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."