Voor het eerst heeft Europa-Park, Duitslands grootste attractiepark, haar totale aanbod gebundeld in één glossy magazine. Het boekwerk geeft de lezer behalve veel voorpret door de grote hoeveelheid foto’s, ook nuttige tips en praktische informatie over het attractiepark, de bijzondere overnachtingsmogelijkheden en de vele evenementen.

De brochure is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over het volgens onderzoeken beste park van Europa. Het glossy magazine verschijnt in het Duits, Engels en Frans. Een exemplaar wordt tezamen met een prijsoverzicht en een Nederlandstalige parkbrochure gratis toegezonden na een aanvraag via benelux@europapark.de of op www.reisgidsen.nl (alleen voor Nederlandse adressen).

TravelPro
Meer weten over het Europa-Park?! Pak dan snel TravelPro 8 en lees wat je dit seizoen kan verwachten van Duitslands grootste attractiepark dat bestaat uit dertien Europese themagebieden met meer dan 100 attracties en shows. Het park ligt in het Zwarte Woud, op enkele kilometers van de A5, bij het drielandenpunt Duitsland-Frankrijk-Zwitserland.