Nieuws

EVA Air lanceert nieuw agententarief

Speciaal voor medewerkers uit de reisbranche lanceert EVA Air een nieuw agententarief. Tot 25 november 2011 kan men eventueel in gezelschap van maximaal één medereiziger vliegtickets boeken naar Bangkok en Taipei. De vertrekdatum loopt van 24 augustus 2011 tot en met 30 november 2011 en tot uiterlijk 15 december 2011 kan er teruggevlogen worden. Bangkok kan gereserveerd worden voor € 249 (economy class) en voor € 349 (Elite). De prijzen voor Taipei bedragen € 349 (economy class) en € 449 (Elite). Alle genoemde prijzen zijn exclusief luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen. Voor vragen en meer informatie mail je naar salesams@evaair.com of bel met EVA Air Sales afdeling: 020-5759184

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Bezoek de oogstfeesten in Engeland met DFDS Seaways

Volgende bericht

Reisburo Actueel #14

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."