Nieuws

Even binnenkijken bij Fly to the West tijdens roadshow

Op 24, 25 en 26 juni reisde Fly to the West door het land met een karavaan aan campers. Gespecialiseerd in Amerika- en Canadareizen, is de camper een belangrijk product voor klanten die boeken via een agent met Fly to the West.

Als agent ben je toch nieuwsgierig naar de huisjes op wielen die jouw klanten kunnen huren. En zo kon het gebeuren dat maar liefst vier campertypes aan een inspectie onderworpen werden, door de ruim honderd agenten die bij de roadshows aanwezig waren.

Op deze dagen waren er campers te bezichtigen van Fraserway, Cruise America, Escape en Jucy. Daarnaast waren er vertegenwoordigers van Canadream en Apollo. Er was verder ook informatiemateriaal over de verhuurders Traveland, Road Bear en El Monte. Agenten konden aanschuiven voor een fijn buffet op de locaties in Zwolle, Breda en Harmelen. Na goed gegeten te hebben werden er presentaties gegeven over de campers en kon je ook als agent zelf op onderzoek uit. Prangende vragen werden aan de verhuurders gesteld en als bonus was ook Zapper PR namens Edmonton International Airport aanwezig om meer te vertellen over het product ‘Winter in Canada’.

Diana Kranz (Salesmanager Fly to the West): “We kijken terug op bijzonder geslaagde en gezellige dagen. Veel agenten gaven enthousiaste feedback en zijn door de roadshow goed op de hoogte over het camper product. De eerste keer reizen met een camper is voor klanten vaak spannend en zo kunnen de agenten toch een beter beeld geven. Op een dag als deze, beleef je het product echt.”

Wil je meer foto’s van het evenement terugzien? Of op de hoogte blijven van de activiteiten van Fly to the West? Volg hen dan via de website of Facebook.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Reisadvies Tunesië ongewijzigd na aanslagen

Volgende bericht

Westbound Travel: nieuwe aandeelhouder DTA

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."