Nieuws

Exclusieve onderhandelingen Air Canada en (Air) Transat

Deel dit artikel

Air Canada is exclusieve gesprekken gestart om Transat A.T. Inc. te kopen. Air Canada stelt een prijs van $13 per aandeel voor. Tijdens deze exclusiviteitsperiode van 30 dagen wordt verwacht dat de partijen tot een definitieve overeenkomst zullen komen. “Deze aankondiging is goed nieuws voor Transat”, aldus Jean-Marc Eustache (voorzitter en chief executive officer van Transat).

Eustache: “Dit is een kans om samen te werken met een groot bedrijf dat onze sector kent en begrijpt en dat onbetwistbaar succes heeft gehad in de reissector. Dit is het beste vooruitzicht om niet alleen het bedrijf en de banen die Transat al meer dan 30 jaar aan het ontwikkelen is, te behouden, maar op lange termijn ook te laten groeien.”.

Transat wil er graag op wijzen dat haar activiteiten gewoon doorgaan en dat er geen verandering komt voor haar klanten, leveranciers en medewerkers. Met name reizigers en klanten van Transat kunnen bij Transat blijven reizen en hun vakantiepakketten bij Transat boeken zoals voorheen. Transat biedt vakantiepakketten, hotelovernachtingen en vliegreizen aan onder de merken Transat en Air Transat.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Verontwaardiging om vliegveld in de buurt van Machu Picchu

Volgende bericht

Solmar, TUI en Eurocamp grote winnaars Zoover Awards

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.