Nieuws

(Foto’s) Executive VIP Travel viert einde jubileumjaar uitbundig

Het einde van het jubileumjaar van Executive VIP Travel en Executive Golf Travel wordt groots gevierd. Na succesvolle avonden voor reisagenten in 2018 zijn er twee spectaculaire avonden in 2019 aan toegevoegd. In juni werden er feestelijke presentaties gehouden in Loosdrecht en Best.

Ondanks code geel op 4 juni in Loosdrecht zijn de reisagenten in grote getale naar Loosdrecht gekomen om educatief en informatief een mooie avond te hebben. De onderbreking van de presentaties met een heerlijke BBQ en het spectaculaire rondvaren in RIB Powerboats waren een hoogtepunt. Het onweer en de regen viel pas aan het einde van de avond, toen ook de tombola/prizedraw plaatsvond met geweldige prijzen. De hoofdprijs was een verblijf van zeven nachten in LionsDive op Curaçao en is gewonnen door Helma Stolwijk van Reisbureau Woerden!

Op 5 juni was het tijd voor onze zuidelijke reisagenten, die in Best verrast werden met een heerlijk ‘walking dinner’. Ook hier werd de inspirerende avond afgesloten met talloze prijzen, waaronder de hoofdprijs van 1 week verblijf in het Santa Barbara Beach & Golf Resort op Curaçao, die gewonnen is door Jessica Franssen van VakantieXperts St. Oedenrode.

Voor alle reisagenten die aanwezig zijn geweest gedurende beide avonden is er ook nog een ‘bonus jubileum-prijs’ te winnen. Deze ‘boek en winactie’ geldt voor de reisagent die de eerste boeking maakt voor een van de hotels van de Zanzibar Collection. Je maakt ook kans wanneer je een boeking maakt uit het 180 pagina dikke, luxe reisboek van Executive VIP Travel of via de nieuwe website (executivetravel.nl) van Executive VIP Travel. Dit moet plaatsvinden voor 30 september 2019. Aansluitend zal in oktober het 25-jarig jubileumjaar worden uitgewuifd.

Op 4 en 5 juni waren er de volgende prijswinnaars:

Alle prijswinnaars van 4 juni op een rij

1e prijs Verblijf van 7 nachten in het LiosDive Beach Resort Curaçao voor 2 personen inclusief ontbijt Gewonnen door Helma Stolwijk (Reisbureau Woerden)

2e prijs: Verblijf van 7 nachten in Constantinou Bros Asimina Suites op Cyprus voor 2 personen inclusief ontbijt Gewonnen door Dineke ten Hooven (The Travel Club)

3e prijs: Verblijf van 5 nachten in het S-Hotel Jamaica inclusief ontbijt Gewonnen door Esther Bos (Personal Touch Travel)

4e prijs: Verblijf van 5 nachten in het Victoria Beachcomber Resort & Spa op Mauritius voor 2 personen o.b.v. halfpension Gewonnen door Sandra Louhenapessy (Reisbureau Breukelen)

5e prijs: Verblijf van 4 nachten in Seaside Palm Beach op Gran Canaria voor 2 personen o.b.v. halfpension Gewonnen door Carin de Jong (United Travel)

6e prijs: Verblijf van 4 nachten in Daios Cove Luxury Resort & Villas op Kreta voor 2 personen o.b.v. halfpension Gewonnen door Chantal Tolksdorf (Personal Touch Travel)

7e prijs: Verblijf van 2 nachten in The Chedi Muscat voor 2 personen inclusief ontbijt Gewonnen door Mira Bakker (VakantieXperts Amersfoort-Noord)

8e prijs: Seabourn scheepsbezoek + Molton Brown amenity kit Gewonnen door Astrid van den Hondel (Personal Touch Travel)

9e prijs: Seadream Yacht Club goodiepakket Gewonnen door Debby Konal (Reisbureau Breukelen)

10e prijs: Jamaica goodiepakket Gewonnen door Charlotte Jennen (The Travel Club)

Alle prijswinnaars van 5 juni op een rij

1e prijs: Verblijf van 7 nachten in het Santa Barbara Beach & Golf Resort op Curaçao voor 2 personen inclusief ontbijt Gewonnen door Jessica Franssen (VakantieXperts St. Oedenrode)

2e prijs: Verblijf van 7 nachten in Constantinou Bros Asimina Suites voor 2 personen inclusief ontbijt Gewonnen door Monique van Dijk (VakantieXperts Eindhoven)

3e prijs: Verblijf van 5 nachten in S-Hotel Jamaica inclusief ontbijt Gewonnen door Margot Tinnemans (The Travel Club)

4e prijs: Verblijf van 4 nachten in Seaside Palm Beach op Gran Canaria voor 2 personen o.b.v. halfpension Gewonnen door Joni Biemans (Personal Touch Travel)

5e prijs: Seabourn scheepsbezoek + Molton Brown amenity kit Gewonnen door Chantal van Stratum (Apollo at Home)

6e prijs: Seadream Yacht Club goodiepakket Gewonnen door Sonja Schillings (Travel Counsellors)

7e prijs: Jamaica goodiepakket Gewonnen door Tamara Verhoeven (Personal Touch Travel)

Tot slot heeft Executive VIP Travel in Best ook de reisagent van de maand mei bekendgemaakt. Monique Wijn-de Vos van VakantieXperts Eindhoven is uitgeroepen tot winnaar, omdat zij een prachtige boeking naar het Burj Al Arab in Dubai had gemaakt. Hiermee heeft zij een verblijf van twee nachten voor twee personen in Shangri-La’s Villingili Resort & Spa op de Malediven gewonnen.

Het einde van het jubileumjaar van Executive VIP Travel en Executive Golf Travel wordt groots gevierd. Na succesvolle…

Posted by TravelPro on Wednesday, June 12, 2019

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Sorry, sorry, sorry

Volgende bericht

Eerste staal gesneden voor nieuw expeditieschip Seabourn Venture

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."