ExpertsIn Widget tekst

ExpertsIn - logo

Welkom bij expertsIn travel

expertsIn travel is een wervings- en selectiebureau dat sinds 2011 actief is binnen de Nederlandse reis- en luchtvaartbranche. Als bureau hebben wij ruime ervaring in het invullen van functies op diverse niveaus binnen genoemde branches en zijn wij de belangrijkste schakel tussen opdrachtgevers en kandidaten.
Vandaar onze filosofie: expertsIn travel – professionals connected.

Kandidaten

expertsIn travel werkt uitstuitend met kandidaten uit de Nederlandse reisindustrie. Dat betekent dat je over een afgeronde toeristische opleiding of relevante werkervaring in de reis- of luchtvaartbranche dient te beschikking om je bij ons te kunnen inschrijven. Het liefst beiden natuurlijk.

Indien dit het geval is kun je je via onze website aanmelden. Na een korte toetsing van je C.V. zul je van ons de inloggegevens ontvangen die je direct toegang geven tot je eigen persoonlijke profiel. Hierin kun je al je gegevens vermelden en deze worden vervolgens opgenomen in een Kandidatenprofiel dat wij naar onze opdrachtgevers sturen. Overigens uitsluitend na jouw toestemming.

Werkgevers

Als je op zoek bent naar een nieuwe medewerker bieden wij je binnen onze dienstverlening een aantal mogelijkheden. Zo kun je het totale wervings- en selectieproces bij ons onderbrengen of uitsluitend een vacature bij ons plaatsen. Ook als je zeer beperkt bent in je tijd en/of niet over de juiste middelen beschikt, biedt expertsIn travel je een passende oplossing om snel en efficiënt een nieuwe medewerker te vinden. Kortom, wij kunnen je al het (zoek)werk uit handen nemen. Jouw wensen staan daarbij altijd centraal.

Contactgegevens

expertsIn travel
Lien Gisolflaan 12
1183 WV AMSTELVEEN
+31 6 52 666186
info@expertsIntravel.nl
expertsIntravel.nl

Schermafbeelding 2014-05-21 om 15.26.48

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.