Nieuws

Extra directeur voor Turks Verkeersbureau

Het Turks Verkeersbureau is verheugd over de aankondiging van de onlangs gestarte nieuwe directeur/counsellor, Dr. Enis Tataroglu. Aangezien de Nederlandse markt erg belangrijk is voor Turkije is er een extra directeur aangesteld.

Dr. Enis Tataroglu, die naast zijn master Public Finance ook een master in Tourism Sociology behaalde, laat weten zeer blij te zijn met zijn nieuwe functie en kijkt er naar uit om Turkije in Nederland te promoten. Tataroglu: ‘We blijven ons focussen op de natuurlijke en historische schoonheid van Turkije, maar we willen de Nederlandse consument ook graag meer bijbrengen over de rijkdommen en diversiteit van onze Anatolische cultuur in de vorm van verschillende activiteiten door het jaar heen’. Ahmet Temurci, directeur Turks Verkeersbureau: ‘Het is fijn dat wij ons team met een professional als de heer Tataroglu uit kunnen breiden omdat de Nederlandse markt erg belangrijk is voor ons. Ik zie dan ook zeer uit naar de samenwerking’.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

EurAm heeft niets te klagen

Volgende bericht

‘Best Business Travel Agency Award’ voor Munckhof

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."